VÅRA TJÄNSTER

På Gottskärs tycker vi att det är viktigt med välplanerade projekt som har en skarp tidsplan, håller hög kvalitet, kvalificerade yrkesmän och en punktlig leverans. Som komplett plåt- och takentreprenör utför vi allt inom fasad- och takbeklädnad i stålplåt, aluminium, rostfritt, koppar och titanzink för industrier och företag, fastighetsägare och fastighetsförvaltare.

HELTÄCKANDE TAKENTREPRENAD

Gottskärs är proffs på tak med välplanerade projekt och precision i leveransen. Som komplett takentreprenör utför vi alla typer av takentreprenader. Från isolering och tätskikt till montage för ny- och ombyggnationer. Våra kunder finns inom industri och byggsektor samt bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och fastighetsförvaltare med höga krav på kvalitet.

LÄS MER

PLÅTENTREPRENAD SOM HÅLLER

Gottskärs utför alla typer av plåtentreprenader. Nybyggnationer, takkonstruktioner, tillverkning och montering för byggföretag och fastighetsägare, men också ombyggnation, renovering av tak, skorstenar eller andra avancerade fastighetsprojekt med många parametrar att lösa. Och det gör våra duktiga hantverkare. Lita på det.

LÄS MER

TAKSERVICE FÖRLÄNGER LIVSLÄNGDEN

Gottskärs erbjuder årlig service och tillsyn som förlänger takets livslängd. Vi inspekterar taket, byter ut detaljer, renoverar skorstenar och hängrännor samt ser över taksäkerheten. Du får en trygg besiktning av taket och en åtgärdsplan för behov av åtgärder och eventuella renoveringar på kort och lång sikt.

LÄS MER